De bedste lydbøger nogensinde

Uanset om du ønsker at begynde et nyt erhverv, ønsker at udvide din nuværende, der søger at forbedre din personlige markedsføring taktik, eller blot ønsker at blive en bedre familie person, vil du sandsynligvis opdage, at du leder efter de bedste lydbøger gratis gennem tiderne. Når alt kommer til alt, hvem nyder ikke gode bøger? I nogle tilfælde kan vi vælge at læse en bog af forskellige årsager. Vi kan nyde dem så meget, at vi er ivrige efter at dele dem med andre, eller bare give dem videre til vores venner. Uanset hvorfor vi vælger at læse, bør vi alle være i stand til at blive enige om, at der er nogle virkelig stor litteratur derude.

Så hvor går du hen for at finde de bedste lydbøger gennem tiderne? Du kan altid henvende dig til din foretrukne søgemaskine og søge efter “bedste lydbøger”, men dette vil sandsynligvis efterlade dig med kun et par resultater. Hvorfor ikke udvide dit anvendelsesområde en smule? Hvis du kender nogen, der har læst en bestemt favorit lydbog, finde ud af, hvor de køber deres lydbøger fra og spørge dem, hvilke titler de vil anbefale så godt.

Men selv med din bedste ven som din bedste kilde er der en god chance for, at du kommer med forskellige lister, og du bliver nødt til at søge gennem dem alle for at finde den rigtige lydbog. De bedste lydbøger gennem tiderne kan meget vel være forskellige for hver person, der læser dem, og nogle af dem er måske aldrig blevet fortalt. De bedste lydbøger gennem tiderne er dem, der bedst læses af fortælleren selv. Sikker på, kan det være lettere for dig at finde en bog, der allerede fortalt, men hvis du ved, at fortælleren elskede bogen, chancerne er gode, at de vil elske at fortælle en anden bog i serien.

En af de mest berømte fortællere, John Davenport, er kendt for sine evigt skiftende historier. Hans første roman blev forvandlet til en animeret film, og derefter et tv-show, efterfulgt af en samling af femten bøger, der var simpelthen fantastisk. I sin nyeste udgivelse, The Forever Changes, tackler han, hvad det vil sige at få dit sind forvandlet permanent. Det er en stor læse, og det vil gøre dig til at tænke på den verden, vi lever i dag. Bedst af alt har Davenport givet interviews om sin rejse, og det budskab, han håber at levere med sine fortællinger, og disse samtaler er virkelig fantastiske.

Den sidste på vores liste over de bedste lydbøger gennem tiderne er ingen ringere end Sir Arthur Conan Doyle, forfatter til Sherlock Holmes-serien af romaner. Selv om det er rigtigt, at Doyle faktisk ikke skrive nogen af de historier, der har gjort ham til en mesterlig historiefortæller, han gjorde forfatter flere af de historier, der har gjort fans af dem meget glad. I The Adventure of the Devil’s Foot fortalte han sin fortælling om en smuk djævel og hans mislykkede bestræbelser på at komme tilbage med Mary. I En Skærsommernatsdrøm fortalte han historien om den dårliges tilbagevenden fra udlandet i år 1690, blot et år før arrangementet faktisk fandt sted.

Selvfølgelig ville denne liste være ufuldstændig, hvis vi ikke inkluderede DaVinci-koden, en anden af de bedste lydbøger gennem tiderne. Selvom det ikke beskæftiger sig direkte med Mary Watson, er det en lige så charmerende og morsom bog i sig selv. Romanen kredser om emira, en prinsesse af vindene, der kastes ind i et kloster for at tale imod sin fars styre. Hun er tvunget til at give afkald på sin kristne tro og sit gode navn for at redde sig selv, men selv om hun gør det, skal hun fortsætte med sit liv og finde den mand, der engang stod bag hendes lykke.