Er et Home Equity lån rigtige for dig?

Hvordan kan du afgøre, om et realkreditlån til mit hjem er den rigtige løsning?

Dette er et spørgsmål, som du har brug for svar for at få de bedste priser. Det er bedst at tale med flere långivere for at finde de bedste priser. Du bør ikke kontakte bare en långiver direkte, da dette kan resultere i at miste point. Det er bedre at få point fra flere långivere end én. Det betyder, at du bliver nødt til at forklare, hvorfor du har brug for penge, og hvad fordelene er af en lånetype frem for den anden. Dette kan dog gøre processen meget sjovere.

Hvilken slags lån er bedst?

Denne beslutning vil blive truffet, når du vejer omkostninger og fordele ved alle de lån. Selv om både egenkapital og personlige lån giver nogle fordele, der er specifikke forskelle.

Boliglån

Disse lån kan du bruge egenkapitalen i dit hjem som sikkerhed. Disse lån er mere almindelige end personlige lån. Men de har en lavere rente end personlige lån, og du vil betale mere for lånet over tid.

Personlige lån

Disse lån er en måde at få et lån, når og hvis du har brug for det. Disse lån vil være baseret på din kredit score, hvilket betyder, at de har en højere rente end hjem ansvarlig lånekapital. Din kredit score skal være stærk nok til at du kan blive godkendt til et personligt realkreditlån. Dit ansvarligt lån bør dog stadig betragtes som en lav prioritet. Fordi egenkapitalen er din, er det muligt at betale al din gæld og derefter bruge pengene til dit ansvarlig lånekapital.

Hvad er det for nogle?

De kan kun bruges til nøjagtig samme formål som boliglånet. Før du kan overveje et boliglån, skal dit hjem egenkapital være det samme lån, du havde tidligere. En lavere sats kan være til rådighed, hvis pengene er sat ind på en pensionskonto og bruges til at betale dit sikrede lån.

Forskelle i betaling uden for lån omfatter det faktum, at begge typer lån har forskellige betalinger. I de fleste tilfælde er der et minimumsbeløb, der forfalder. En kvalificeret finansiel rådgiver kan hjælpe dig med at forstå dine muligheder, før du ansøger om et boliglån. De vil hjælpe dig med at beslutte, om du skal vælge en kreditlinje med lave betalinger eller et boliglån med højere månedlige betalinger for en højere rente. Du betaler ikke ekstra, men betalingen går op. Hjemmet ansvarlig lånekapital du tager ud mod dine kreditkort kan reducere renten på et lån, der tidligere var lav til et større lån.

Hvorfor skulle jeg kigge på dem?

Se på dine muligheder. Hvis du kan betale dine månedlige betalinger til tiden, vil hjem lånekapital tilbyde lave renter og en lav rente. Overvej at acceptere et tilbud til en lavere pris, hvis det er tilgængeligt. Nogle hus egenkapital långivere ikke tilbyder fleksibilitet personlige lån med variabel rente. Renten ændrer sig med hver betaling, så det er ligegyldigt, hvor høje de er.

Når det kommer personlige lån og hjem ansvarlig lånekapital, er det forbløffende, hvor højt ordene “europæisk”, og “Tredive år fast” kan lyde til formanden. Dine lånepenge er på spil. Det er dit lån penge, der bestemmer den sats, du tilbydes. Alle kreditorer er nødt til at tænke over, hvordan de skal tilbagebetale deres investering. I stedet for shopping for renter, bør du være på udkig efter kreditkortselskaber, der vil justere dine satser for at stige eller falde for at få din virksomhed. Det er muligt, at shopping for den rigtige sats realkreditlån kan være lige så vigtigt.

De bedste planer med de laveste betalinger bør være i din økonomiske fremtid. Personlige lån samt hjem lånekapital er gode muligheder.

Du kan låne flere penge på grundlag af dine nuværende satser samt din lukkekurs.

Skriv kommentar