Kreditkort Factoring

Har du brug for et lån?

Mange butiksfacade ejere henvender sig til kreditkort factoring at rejse den arbejdskapital, de har brug for for at vokse deres virksomheder.

I dag kan bankcheckposter og kreditresultater praktisk talt ødelægges.

Kreditkort factoring kunne være for dig, hvis du ejer en virksomhed og ikke har tid eller penge nok venter på debitorer betaling, der skal betales. Men du har stadig brug for driftskapital for at holde din virksomhed i gang uden problemer.

Start i det små, og øg din pengestrøm.

For en juridisk aftale, få en advokat.

Det er nødvendigt at underskrive en skriftlig aftale, der klart angiver, at faktoren vil eje din virksomhed, hvis du ikke betaler forskuddet eller deponerer midlerne inden for den angivne tid. Denne aftale beskytter investorer, da banken ikke kan tage virksomhedens aktiver for at betale forskuddet.

Hvis alt går glat, og du har tilstrækkelig cash flow, så faktoren vil blive ydet ejerskab af din virksomheds aktiver. Hvis virksomheden ikke opfylder de aftalte finansielle vilkår, kan faktoren tage kontrol over aktiver til afvikling af det ubetalte beløb.

Hvordan pengestrømmen er bedre kortlagt

Selvom det kan tage plads eller tid, er sandheden, at du skal vise din villighed til at betale og ikke forvente udvidelser.

Dette gør det muligt for faktoren at kontrollere med dig, om debitorfinansiering er tilgængelig eller en kreditlinje, der hjælper dig med at starte eller vokse.

Den overordnede plan

Långivere ønsker udgifter til trend ned, hvilket ville føre til en stabil månedlig indkomst. Et stabilt år med vækst ville vise unødig troværdighed. Dette viser, at du er en troværdig og pålidelig virksomhedsejer, der er villig og i stand til at vokse virksomheden.

Det centrale er at overbevise din långiver om din indkomst, snarere end din vækstrate og kurve af kredit.

Etablering af bankforbindelser mellem långiver og banken

Du kan opbygge dine bankrelationer effektivt. Normalt behøver bankrepræsentanten ikke at besøge din virksomhed. Banken har en bedre forståelse end du gør af din virksomhed, kunder, og hvordan du kan opbygge stærke bankforbindelser.

Du kan også vise din dedikation ved ikke at give dokumentation for bankofficeren. Banken vil i hvert enkelt tilfælde afgøre, om virksomheden er stabil nok til at tilbagebetale deres lån.

Der kræves sikkerhedsstillelse for bankbanklinjer. Dette skyldes, at sikkerhedsstillelse er nødvendig for bankkreditlinjer.

Hvordan vil pengene blive brugt?

Du skal angive historiske regnskaber for banken. Derudover skal du udarbejde en “Owner’s Equity statement” og en rapport om tilgodehavender, der viser kundernes gæld og udgifter. Banken bliver nødt til at se din betydeligt højere nettodriftskapital og forventede salg.

Hvad har du gjort for at demonstrere dette?

Treårige selvangivelser eller en plan, der beskriver dine forretningsudgifter og overskud sammenlignet med branchestandarder. Dette er solide beviser for, at din virksomhed, hvis den forvaltes godt, vil lykkes. Før udlån af driftskapital kan bankerne kontrollere, at du har forvaltet en virksomhed godt, og at salgsafkastet er betydeligt.

Brug tid på din forretningsstrategi. Det er afgørende, at alle udgifter og ansvar dækkes. Det er vigtigt at have en solid Fallays Management Plan, der forvalter din økonomi.

Hvis du kan bevise, at den virksomhed, du ønsker, genererer positive pengestrømme, og er af interesse for banken (og din virksomhed matchmaker venner), så kreditkort factoring kan være en mulighed. Kreditkort factoring kan også være til rådighed for din virksomhed, enten før eller efter du starter virksomheden. Banken vil se på dig som investor og partner i virksomheden.

Skriv kommentar