13 måder at ikke have for meget glamour og ikke nok betydning

Det er sjovt, nogle gange kynisk, og fuld af lyd, raseri, men for det meste et sted imellem. Dette er den tone, jeg brugte i afsnittene før, og det er derfor, jeg følte mig tvunget. Dette er en grov skitse, hvis du troede, at jeg prøvede at fortælle dig. Men det kan ikke rigtig være sandt. Disse læreartikler er ikke noget for mig. Jeg er ikke advokat. De er derfor korte, så du kan springe til næste afsnit.

Der kan være mange grunde til, at vi opfører os på denne måde over for andre eller os selv. Som jeg tænker tilbage på nogle af mine mere filosofiske / åndelige tænkning og handlinger, det slags faldt mig ind, at der er sandhed i nogle af disse hyklerier, jeg så dem fra mit eget perspektiv. Det ville være rart at sige, at mit synspunkt er helt fri for enhver uenighed eller aftale med det. Men det er det ikke. Dette udfylder hullerne mellem, hvad der virkelig er vigtigt at tale om på denne blog. Vi lever ikke i et tomrum. Det er muligt at finde ud af tingene, hvis alle er enige på visse punkter.

Selvom det er let at tænke i ekstremer, kan dette skyldes dine egne illusioner eller en af mange grunde. Jeg tror også, at hvis vi kunne finde en balance mellem vores følelser og vores egen interesse, ville vi måske ikke være så vellykkede.

Det er sådan, jeg tænkte over det, og hvordan det kan påvirke din tankegang. Jeg skrev dette indlæg for at motivere. Jeg ønskede at dele ideer, der kan hjælpe med at forme eller ændre dine tanker. Selv om vi ikke kan blive enige om visse emner, jeg er kun budbringeren. I er tænkerne.

Dette var en hurtig oversigt over nogle begreber, som jeg havde i mit hoved, da jeg startede denne artikel. Men jeg ønskede kort at komme ind på dem for at udløse nogle tanker fra dig.

I går, efter at morsomme andcProt bekvemmelighed.

Som samfund er vores syn på “stagnation” faktuelle. Vi har forskellige niveauer i dag, end vi gjorde for 50 år siden. Men jeg havde brug for at udvide min definition af “Undgåelse Theory”, så det omfattede forestillingen om, at folk er mere modstandsdygtige over for forandringer, end de er villige til at tilpasse sig.

Jeg var så privilegeret at tale på en high school. Jeg ønskede at dele mine erfaringer som lærer. Jeg prøvede at få de yngre elever i skole, så jeg kunne vise dig, hvordan det var. Vores børn kan miste deres sanser af fællesskab og forbindelse, når vi ser på verden gennem Theppers. Skolen bør overveje at reducere antallet af børn, der blev venner med hinanden. Dette ville give mulighed for mere privatliv og give børnene en fornemmelse af, at de er i deres egne klasseværelser.

Forestil dig, hvordan skolebørn ville blive betragtet i stedet for at blive betragtet som en anomali, men som en del af samfundet. Dette kan til dels skyldes vores forældre og bevidsthed, eller vores frygt for børnene fortrængning vores opfattelse.

Vi er nu enige om vores evne til at holde dørene åbne for vores børn. Efter mange års dialog så det ud til, at vi indså, hvad det betød at lukke vores døre og isolere børnene. Det var klart, at der ikke var behov for ændringer i deres liv, især for de kreative og travle, så børnene kunne forsøge at få venner. Vi har alle brug for udfordring og skal udfordres for at forbedre os, selv om det betyder, at vi er lidt anderledes end det, vi normalt er. Nogle mennesker har pakken, men de er så mangler kvalitet, at dine øjne vil falde på dem med mere stille og bøjet.

De er anderledes! Det er at give, i færd med at undervise og tage væk rutiner, der er komfortable for dem. Det ville se nogenlunde sådan ud: “Hvis jeg går efter is – det vil være en anden personlighed, skal vores barn beholde. Selv om det måske ikke ligner mig, men du kan spørge mig om min familie og emne. Før jeg spørger, har du brug for nye venner? Har de job, der betaler regningerne? Har jeg modtaget opgaven eller fodbolden med min mail? Det ville være anderledes for den militær-uddannede dåse Det var meget anderledes. Jeg forsøgte at løse hver pige med ord, der talte til deres sanser for humor, hvad de er interesseret i, eller hvad de forsøger at opnå.

Skriv kommentar