Sådan konsoliderer du din kreditkortgæld

Du bør overveje fordelene, før du beslutter dig for en grund til at konsolidere kreditkort gæld. Konsolidering af dit kreditkort gæld er en fantastisk måde at spare værdifulde kreditpoint og undgå at have svært ved at gøre dine månedlige betalinger. Din gæld kan også være til et kreditkortselskab, der måske ønsker at sagsøge for ubetalt gæld. Forbrugerne bør hyre en advokat til at forsvare sig mod retssagen. Dette kan vise sig dyrt på grund af den gennemsnitlige afvikling og forsøgsomkostninger.

Tilgængeligheden af kredit produkter har gjort det muligt for mange mennesker at overvinde finansielle trængsler og genvinde deres kredit score. Du bliver nødt til at genoverveje, hvorfor du ønsker at konsolidere gæld. Der er ingen vej, der kan skabe den perfekte storm. For at opnå den bedste konsolidering af gælden skal der tages hensyn til mange faktorer. Den grundlæggende konsolidering rente er, hvad du bør overveje, ud over enhver salgsfremmende eller salgsfremmende balance overførsel og renter. Hvis du vælger at konsolidere dit kreditkort gæld med andre gæld, vil du sandsynligvis tage yderligere lån. Dette kan reducere din frihed til at styre dine penge. Du kan også modstå fristelsen til at købe produkter til detailpriser, hvis du giver konsolideringsprocessen.

Selv om der ikke er nogen one-size fits all konsolidering af gælden programmer, de principper, der gælder for alle er de samme. Flere månedlige betalinger bør reduceres, så du har penge nok til at spare, betale dine månedlige leveomkostninger og hjælpe dig med at planlægge din økonomi. Dette mål kan nås ved enkle trin såsom at fusionere din husholdningsudgifter gæld og kreditkort regninger i en månedlig betaling.

Det er vigtigt at overveje detaljerne i enhver konsolidering lån, som du er interesseret i, når du søger efter værktøjer til at hjælpe med din økonomiske planlægning. Du kan overveje at kombinere alle dine kreditkort gæld med andre regninger i ét lån. Det kan spare dig penge på renter, gøre dine månedlige betalinger lavere, og har ingen eller meget lave finansieringsgebyrer. Disse spørgsmål vil påvirke den type konsolideringsprogram, du vælger.

Variabel rente konsolidering kan være bedst for forbrugere, der ikke ønsker at betale deres gæld hurtigere, men ønsker ikke at spare på renten. For at betale udestående gæld vil nogle af de mest aggressive konsolidatorer give dig et %-10% forskud på alle dine planlagte betalinger. Der udløses tidlige betalinger, hvilket reducerer deres risiko. Rentebetalinger vil stige over tid på grund af de besparelser, der findes tidligt i programmet. Dette program er meget eftertragtet af forbrugere, der ønsker at betale midlertidig gæld og lave en kortsigtet plan.

Federal Studielån har en direkte tilbagebetaling plan, der giver mulighed for månedlige betalinger. Disse ydelser er ikke baseret på indkomst eller arbejdsløshedsstatus. Studerende kan planlægge deres skoletid og omkostningerne ved campus gebyrer. Dette vises i kreditrapporten og blokerer betaling for lavere lønninger. Men det rejser midler hurtigt og reducerer låntagning. Denne plan kan være den eneste, der tilbyder lavere månedlige betalinger for studerende i nogle tilfælde.

Konsolidering af gæld i konsolideringslån er en måde at reducere størrelsen af renter og betalinger for debitorer. Konsolidering af din gæld vil sænke dine finansieringsomkostninger uden behov for at konsolidere. Dette kan dog føre til en højere månedlig saldo og betaling. Alle betalinger tages ud af de midler, der er angivet i betalingen. Dette vil reducere gældens værdi og det rentebeløb, der vil blive betalt.

Du kan styre din kreditkortgæld, hvis kontiene er angivet, og der er synlige saldoer i din kreditrapport. Din score vil være lavere, hvis dine saldi overstiger 50%. Det vil dog også betyde lavere månedlige betalinger. Mens lave saldi kan øge scoren, betyder udestående saldi højere cash flow, hvilket igen vil medføre et par ekstra gebyrer. Flere konti kan hurtigt ændre din score, uanset om de er lukkede eller åbne. En lukket konto kan få din score til at falde hurtigere end en, der er lukket. Konsolideringen af studerendes gæld påvirker ikke din kreditrapport. Kreditrapporteringsbureauer kan ikke droppe gældens værdi.

Der er nogle virksomheder, der kræver dækning for dental forsikring. Dette kan medtages i konsolideringslånet. Disse betalinger skal foretages månedligt som en del af tilbagebetalingen af lånet. De påvirker ikke den samlede konsolideringspakkebetaling. Forskellige typer konsolideringslån har forskellige tilbagebetalingsplaner og forpligtelser. Nogle lån har ikke et gebyr for konsolidering og kan finansieres på en dag. Andre kræver månedlige betalinger, så de kan tilbagebetales over tid.

Udgivet
Kategoriseret som Viden

Skriv kommentar