Auto lån

ÅOP er renten og udtrykkes i en årlig rente. ÅOP over 80 betragtes som “positivt” og er passende for større lån, såsom auto lån. Men hvis ÅOP falder til under 63, bliver det meget dyrt, og de fleste mennesker vil overveje, at en dårlig aftale. Renten er det vigtigste aspekt af at opnå et lån til store indkøb eller biler. Der er mange måder at beregne renten på. ÅOP plus en måned LIBOR (London Interbank Offered Rate) og den primære rente er nogle af de mest populære metoder til computing renter. Priser er kun en indikator for det beløb, du ender med at betale. Der er mange gebyrer, sanktioner og andre omkostninger forbundet med låneaftaler. ÅOP tager kun hensyn til renten og inkluderer ingen gebyrer eller sanktioner.

Den primære rente, som er den officielle rente for den føderale regering, er offentliggjort i Wall Street Journal og anses for pålidelig til at finde nøjagtige rentepauser. Denne sats kan bruges til at yde kortfristede lån. Det er ikke den offentliggjorte rentesats, der gælder for langfristede lån. Prime satser kan ændres dagligt og vil blive påvirket af Fed Funds værdi og den sats, der var i kraft før kreditkrisen. Nogle analytikere mener, at den primære sats kan stige til 7,5% i april 2006, baseret på de seneste begivenheder. Et lån på 7,5 % i rente ville blive betalt med 4,875 %, hvis det blev optaget i marts 2006.

Din kredit score kan påvirke den rente, du modtager. Højere renter vil blive tilbudt til dem med højere kredit score. Långivere er mere overbeviste om, at du ikke pludselig vil “rejse til landet” og tegne yderligere lån. Dette gør det mere sandsynligt, at du vil få et lån med højere renter. En ÅOP kan være højere for dem med dårlig kredit, end det ville for en person, der er kreditværdig.

Skriv kommentar