Sådan får du kvinder til at grine til din fordel

Det er vigtigt at anvende humor til kvinder. Alt for ofte er jeg den eneste, der tænker dette. (Forresten arbejder jeg til tider som Dating Popcorn servitrice, så det har været et stykke tid siden sidste gang jeg gik til et travlt sted).

Dette er de trin,

1. Har du sjove ting?

2. Hold det civilt i en samtale

3. Brug den til at skabe en magnet, der trækker folk ind i en samtale

4. Nyd en god tid med hende

5. forbedret dig humor færdigheder

Samtaleankre er en fantastisk måde at starte dit eget online show på. Jeg har besluttet at kalde dette min Cocky og Funnyractions, selvom jeg er sikker på, at der er masser af andre Littleivatingractions derude (tip: som Elenicators, for dem af jer, der ikke kender filmen).

Du kan bruge latter til at opbygge rapport og komfort. Det kan også fungere som feedback. Lyden af latter fra en mand får ham til at føle, at nogen har belønnet ham for at være sjov. Selvom hun indirekte nedværdiger dig gennem latter, betyder det ikke, at hun ikke er interesseret i din virksomhed. Grin ikke af hende. Jo mere du prøver at imponere hende, jo mindre vil hun gerne imponere dig. Det er ikke sådan, du vil have din pige til at føle.

Erkende, at ikke alle vil kunne lide og vil ofte afvise dig. Jeg vil ikke lyve og sige, at ingen kan lide mig. Og at der kan være nogle indvendinger. Det kan du acceptere, så længe du ikke fornærmer kvinder. Og hvis du blot vil have det sjovt, skal du gøre det klart. Ikke kun fordi du føler, at det er vigtigt, men også fordi du synes, det er vigtigt. Du kan også ringe til en person, der spiller golf og spørge dem om sporten. Fortæl dem, at golf er noget, du gerne vil gøre en dag, og at du elsker det. Det kan være konkurrencedygtigt.

Jeg finder den støtte, de tilbyder mig i erhvervslivet en stor ting om kvinder. Hvorfor? Fordi jeg ikke føler, at jeg nogensinde har været nødt til at hjælpe nogen! Jeg kan altid finde mine egne flagermus og skåle.

Selvom hun måske har forventet dig som supporter, vil hun sætte pris på, at du er helt alene og vil elske den måde, du kan få hende til at smile. Selv om jeg ikke er en ivrig golfspiller, jeg kender det grundlæggende. Hvis du møder mig til en drink, kan jeg forklare, hvad golf betyder for dig. Golfspiller. Jeg har været kendt for at spille nogle af mig selv, afhængigt af min golfspiller færdigheder.

Det er vigtigt at vide, hvordan man får en kvinde til at grine, så du kan have det sjovt og begge have det sjovt. Du skal vide, hvad der får hende til at smile, og hvad hendes yndlingsting. Det er ikke altid vil være glamourøse eller vellykket. Der er øjeblikke, hvor du kan se klart og har en god sans for humor.

Få alle til at grine, og du vil vinde 98%. Dette giver dig mulighed for at tale direkte med kvinder af interesse uden at ligne en mandlig hælkyst. Det er en stor drejning! Dette er en enorm tænde!

Det er let at se, hvorfor dette virker enkelt. Dette bringer mig til min virkelige pointe: Det er ikke så svært.

Det er nemt at få kvinder til at grine. Latter er sjovt, sundt og spændende. Det får folk til at smile, og det hjælper dem med at være tættere på. Glade mennesker tiltrækker hinanden.

Mænd er naturligvis sjove. Kvinder naturligt drages til mænd, der kan grine. Hvad nogle få mennesker ikke er klar over, er, at evnen til at have det sjovt kan kombineres med færdighederne i at være interessant og karismatisk. For at have en engagerende personlighed skal du også interessere dig for begivenhederne omkring dig. Dit skib er dit til at styre, men du bør ikke være hendes leder. Find ud af, hvad hun værdsætter. Se hendes øjne.

Udgivet
Kategoriseret som Råd

Skriv kommentar