Byg din liste med JV Giveaway Events

En af styrkerne ved internetvirksomheder er, hvor fleksible de er. Du kan køre en onlinevirksomhed på en blog, et websted eller en e-mail-liste. Her skal vi bruge en simpel metode til at opbygge og vedligeholde vores liste.

Den praktiske joker anbefaler faktisk ikke, at du opretter en gratis gave. I virkeligheden skal du bare give noget væk en gang imellem for at få tilmeldinger til din e-mail-liste og også for at opbygge en kraftfuld e-mail-liste. En gave giver folk en grund til at tilmelde sig og giver dem også en chance for at afmelde sig.

For at gøre dette vil vi gøre brug af en give væk begivenhed. Selvfølgelig de fleste give væk eventsLaunching eBook’sis den tekniske betegnelse for, hvad vi skal gøre. En give væk begivenhed er normalt en begrænset tid begivenhed med en særlig præmie for at lokke folk til at tilmelde dig og downloade deres e-bøger.

Nogle mennesker går bare til Google og uploader deres værdifulde indhold med et specielt link, der peger på deres tilmeldingsside. Målet her er at få læseren til at downloade materialet uden at bruge nogen penge.

Denne taktik kan være meget indbringende, men kræver noget forskning og planlægning. Du er nødt til at komme med en form for incitament til at få folk til at tilmelde dig. Din gave skal være af høj opfattet værdi. Du bliver også nødt til at få en form for webhosting (en slags medlemskabswebsted), hvis du vil opbygge en liste.

Liste bygning tager tid. Det er en kendsgerning. Så du er nødt til at være strategisk. Du bliver nødt til at oprette en tidsplan over en periode til shoestring din give væk begivenheder.

Når du er begyndt at opbygge din liste, skal du derefter promovere din give away-begivenhed. En af de nemmeste og mest naturlige (og stadig) metoder er at oprette en side eller to om begivenheden.

Selvfølgelig din kommer til at fremme begivenheden som en normal affiliate. Du er nødt til at sætte links til gaven i indholdet ligesom en normal affiliate.

Det næste skridt er at generere kundeemner, eller tilmeldinger, ved hjælp af din helt egen unikke affiliate link. Du kan ikke sende 000’s af mennesker til begivenheden. Det er her din liste vil komme i handy. Du har brug for dem til at finde din give væk begivenhed.

fører Capture side, også kaldet squeeze side er den side, der vil fange kundeemner og din trafik. Så nu har du den trafik, du har brug for, hvad gør du med dem? Siden Hentning af kundeemner er en salgstragt til din e-mail-marketingliste. Det er her, dine penge bliver sat i.

På dette tidspunkt er det også meget vigtigt at sætning din gratis gave, således at Barnes and Noble, ebookz, software, video, og de andre abonnenter på din liste til at forstå, hvad du vil give dem og træffe en beslutning.

Når din udsigt vælger at modtage din gave og bekræfter (dabblers mode) så din lomme karisse (jeg havde brug for dette for at gøre min gave værd) sendes til din autoresponder. Responderix sender nu din gave, og kunden får dit produkt.

Det vigtigste her er, hvad du vil fortælle din liste at gøre for deres gave. Hver enkelt vil træffe forskellige valg, og du vil have dem til at træffe det bedste valg. Hvis du har et meget varmt produkt, der sælger godt online og en varm niche, er det let at gøre gaven, men giv ikke væk for meget gratis.

Denne opgave er en masse arbejde, og hvis du har en liste bygning kampagne, der allerede vil gøre dig penge, så behøver du ikke at gøre dette. Sørg for, at du er opmærksom på alle reglerne for, hvad du kan give væk, og hvordan du kan få dine listemedlemmer til at skille sig ud fra mængden.

Skriv kommentar